Amount Of Times Love Shared

God is, to me, pretty much an idea. God is, to me, pretty much a myth created over time to deny the idea that we're all responsible for our own actions.
- Seth Green.

Monday, August 30, 2010

Don't go, take my love.

Oeh, et siis nö ametlikult suvi läbi. Täna oli see maagiline first day of school. Teate, see andis nii palju energiat kuidagi, veidi veider, aga super hea.

Oeh, suvi on olnud maailmaparim. Kõik algas masendavalt, aga lõppes paremini, kui loota oleks osanud. Nii palju head ja ilusat on juhtunud nende kuude jooksul. Ma pole kunagi suurem asi suve fänn olnud, aga peab tunnistama, vägev suvi oli, ujuda oli hea, öösel mitte ära külmuda väljas oli vägagi meeldiv.
Aitäh päike, et Te olite nii lahke! Hindan Teie pingutusi sügavalt.
Nii hea kui ka see soe ei olnud, on mul hea meel, et lõpuks on sügis ja vihm ja lehed. Kampsikud, here I come!!! Whooosh!!!

Tänane päev oli üsnagi tavapärane, aga samas nii eriliselt hea! Kõik sujus nii ilusti paika. Nii hea, niiiniiihea.
Laura Lisete Roosaar, ma armastan Sind. Ma lausan JUMALDAN Sind! No thõesti thõestii!!1

Nii vahva oli poest õmblemise asju kooliks osta ja magusast sugar rushi saada ning siis lõpuks lampi jõuda uuskasutuskeskusesse ja leida maailmaparimad asjad üldse, eriti veel sellise raha eest!!! Oeh, elu võib ikka olla nii nii ilus.

Ja lõpuks ja lõpuks on mul uued ketsid, ei pea enam täiesti lagunenud sussidega linnapeal käima...mis oli samas nagu huvitav, aga tead, katki või mitte, aga kurat, vesi tahtis ju läbi tulla igaltpoolt, aga nüüd see va sindrinahk ei saaaa LÄHEDALE!!!!!!!1 Hehee, ja niii ongi!

Ei, aga siiralt, Laura on väärt 98765434567890987654567898765456789876 krooni või veeelgi väheeem!!!

Ilusat esimest kooli kooli päeva mulle homseks, jeee! Tehnoloogia tund at 8:30 whooooooooooaaa, gonna be interesting.


I don't think I'd like myself if I was someone else.




MUSID KALLID KUKERPALLID TEILE KÕIGILE KES VÄHEGI VIITSIVAD SEDA NATUKE RUMALAT IBA LUGEDA!

xxx

No comments:

Post a Comment