Amount Of Times Love Shared

God is, to me, pretty much an idea. God is, to me, pretty much a myth created over time to deny the idea that we're all responsible for our own actions.
- Seth Green.

Tuesday, July 6, 2010

Nädal algus mõnusalt, nägin üle pika aja Kaarit. Käisin Tal siis Laululaval tööl külas, kuna ilm oli soe ja meie Kaariga kohe väääga tahtsime ujuma minna siis ei takistanud meid see fakt, et meil ujumisriideid ei olnud. Mõnuz oli, teinekordki! Läbimärjana paljajalu linnapoole seigelda oli ka vahva, trammis istusime istmed mõõõõõnuzalt märjak, unlucky for the next passengers! Saime väheke vanalinnas vaatamisväärsused ka olla.
Üldiselt ikka väga väärt päev, yahaaaaa!!!1


Tänane päev oli ka errrriti vahva, Krahli töötajatega läksime Ruila ratsutama. Teel sinna tuli megamõnus padukas + äike, damn, sel ajal oleks tahtnud väljas olla, aga autost oli ka ilus vaadata. Hobusega oli üle pika aja nii vahva tegeleda, mul oli suht houmii hobene, nimeks oli tal siis Jumbo. Naine ütles, et ta on selline lõbus ja noh äksi täis, ning talle meeldib närida, pärast mainis see naine, et me sobime väga hästi kokku, how nice. Sõime Jumboga koos porksi. Tema oli tõesti ilu poiss, mõnus magus!! Väga viis.
Pärast väike õhtusöök Krahlis ja siis Protesti Olli sünnipäeval, seal oli usual rahvas koos, selline mahe kamp. Nalja sai.

I love my life.

:)

No comments:

Post a Comment